Volgende week is het weer open huis in ’t Havenmantsje

Volgende week is het weer open huis in ’t Havenmantsje

with Geen reacties

 

Op zondag 22 mei 2016 staat mijn kunst opnieuw centraal in Restaurant ’t Havenmantsje.  Vanaf 16:00 uur ben je welkom om mijn recente Waddenschilderijen te bekijken. Vanzelfsprekend onder het genot van een drankje en een hapje.  Ben je in de buurt, loop dan even binnen!

Kunstdiner

Net als vorig jaar, kun je je vanaf 18:00, aansluitend aan het open huis, culinair laten verrassen met het Kunstdiner. 4 gangen en 4 amuses voor de prijs van € 42,50 p.p.

De chef, Marco Poldervaart laat zich daarbij inspireren door mijn doeken. Je kunt voor dit kunstdiner  telefonisch reserveren bij ’t Havenmantsje (0517-858600). Geef bij de reservering wel aan dat het om het kunstdiner gaat.

Restaurant ’t Havenmantsje is voor mij een van de best denkbare locaties om mijn werk aan het publiek te tonen: een pand met de juiste sfeer, waar de sensaties van het Wad bijna onbelemmerd binnen komen. Je ziet het licht, je ruikt de zee. Marco  neemt die sensaties mee naar de keuken en vertaalt dit Waddengevoel in prachtige culinaire prestaties. Ik ben heel benieuwd waar hij voor het kunstdiner mee komt… “

Leuk als je er bij zou kunnen zijn!

Klik hier voor de Preview